Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Další informace Přijmout vše Nastavení
Informace o objednávkách poskytujeme pouze elektronicky ZDE

Fulltextové vyhledávání

Doprava zdarma Poradenství
sportovní řetězová sada zapůjčení nýtovačky

Vyhledání podle moto

Vyhledání podle typu zboží

Na úvod » AUTO/MOTO kosmetika » Čistící a mycí potřeby » Mannol - Anticor schwarz - 650ml

Mannol - Anticor schwarz - 650ml

Číslo výrobku:
MN9919
Naše cena s DPH:
187 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
154,54 Kč / ks
Cena v cizí měně:
7,67 Euro
Termín dodání:
skladem
187 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Mannol - Anticor schwarz - 650ml

Anticor Schwarz je vysoce kvalitní prostředek proti korozi a štěrku ve formě aerosolu na bázi syntetických pryskyřic a kaučuků. 

Je určen pro opracování vnějších a vnitřních povrchů karoserie, spodku, podběhů, blatníků, zástěrek, spodních povrchů prahů automobilů apod. Je vhodný pro opracování vnitřních povrchů kapoty, dveří a karoserie zesilovače. 

Pro profesionální opravy karoserií se používá k ochraně svárů zevnitř panelů, ochraně vnitřních povrchů nových panelů karoserie, jakož i k opracování blatníků, dveří, zástěrek, kapot, kufrů atd. před montáží na vůz.

Vlastnosti:

  • spolehlivě chrání karoserii před negativními účinky silniční soli a odmrazovacích činidel, všemi druhy atmosférických vlivů, korozí, chrání před poškrábáním způsobeným částicemi povrchu vozovky (štěrk, drť atd.)
  • má pasivizační vlastnosti, výrazně zpomaluje již započatý proces koroze
  • vytváří pevný, hladký, nesmazatelný elastický film s tikostropními vlastnostmi (lze nanášet v silné vrstvě bez tvorby šmouh a samonivelace a škrábance na něm jsou náchylné k samoutahování), odolný vůči mechanickým vlivům, vůči vlhkosti, solím , kyseliny a zásady po vysušení. Během provozu nepraská ani se neopotřebovává.
  • účinně proniká do nejmenších štěrbin, vytlačuje vodu z trhlin, štěrbin a spár mezi panely karoserie a vytváří vodotěsnou vrstvu
  • vynikající přilnavost – bezpečně drží i na hladkých, neporézních površích. Při extrémně vysokých teplotách neztrácí své lepicí vlastnosti – neodlupuje se a bezpečně drží na zahřátém povrchu
  • neutrální vůči kovům, plastům, pryži a nátěrům
  • odolává extrémně nízkým teplotám, zachovává si plasticitu a nepraská
  • zvukotěsné a antivibrační vlastnosti, výrazně snižuje hlučnost vozovky a vibrace prvků karoserie, čímž zvyšuje komfort jízdy
  • rychle schnoucí. Deklarované vlastnosti se získají po úplném zaschnutí.


Aplikace:

Před aplikací přípravku je nutné povrch důkladně očistit od rzi, nečistot, prachu, mastnoty, oleje a jiných organických nečistot. Pro odmaštění doporučujeme použít 9691 MANNOL Brake Cleaner. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje aplikovat přípravek při pokojové teplotě.
Dobře protřepejte. Při stříkání držte svisle a stříkejte ve vrstvě do 1,5 mm ve vzdálenosti asi 20-30 cm od povrchu. Odolnost proti oděru a korozi se zvyšuje s tloušťkou povlaku. Z tohoto důvodu by se měl nástřik jednou nebo dvakrát po krátké době (1-2 minuty) schnutí opakovat. Pro získání stejnoměrného nátěru a nezanechání neošetřených ploch je třeba nástřik provádět napříč. Povlak nepodléhá dalšímu barvení.

V závislosti na tloušťce vrstvy a povětrnostních podmínkách je auto připraveno k opětovnému pohybu cca za 2 hodiny. Finální sušení trvá 12-24 hodin.

Pozor: po aplikaci vyčistěte ventil na válci stříkáním hlavy dolů, dokud se neuvolní pouze hnací plyn!

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Řetězové sady za nejlepší ceny | Motořetězy.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. 
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

TOPlist