Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Další informace Přijmout vše Nastavení
Informace o objednávkách poskytujeme pouze elektronicky ZDE

Fulltextové vyhledávání

Doprava zdarma Poradenství
sportovní řetězová sada zapůjčení nýtovačky

Vyhledání podle moto

Vyhledání podle typu zboží

Na úvod » AUTO/MOTO chemie » Lepidla » Mannol -2K-PUR - 30g

Mannol -2K-PUR - 30g

Číslo výrobku:
MN9918
Naše cena s DPH:
125 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
103,30 Kč / ks
Cena v cizí měně:
5,09 Euro
Termín dodání:
skladem
125 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Mannol -2K-PUR - 30g

MANNOL 2K-PUR je dvousložkové lepidlo na polyuretanové bázi pro spolehlivé lepení a kosmetické opravy různých povrchů a dílů a zejména pro opravy netěsností a prasklin. Rychle a spolehlivě lepí díly ze všech plastů, všech kovů a slitin v jakékoli kombinaci. Vhodné na beton, kámen a dřevo. Ideální pro rychlé opravy s dlouhotrvajícími účinky, např. pro vyplnění prasklin a dutin na površích všech tvarů. Může být použit při opravách vozidel a jiných strojů, stejně jako v průmyslu, každodenním životě a kancelářích.

Vlastnosti:

  • úplné vytvrzení za 20-30 minut při pokojové teplotě, poté je možné jakékoli mechanické zpracování
  • po vytvrzení má výjimečnou elasticitu a vysokou odolnost, kterou si zachovává po dlouhou dobu
  • má velmi vysoké adhezní vlastnosti
  • během vytvrzování nemění objem – tj. nesráží se
  • neobsahuje vodu ani rozpouštědla, je bez zápachu
  • absolutně odolný vůči vodě, plísním a houbovým mikroorganismům, ropným produktům
  • odolné povětrnostním vlivům a stárnutí. Odolává teplotám od -60 °C do +120 °C.

Aplikace:

  1. Lepené povrchy důkladně očistěte od starých nátěrů, nečistot, mastnoty a usazenin oleje. Odstraňte otřepy na přední straně pilníkem a vytvarujte děrovaný povrch rovnoměrně do zkosení. Poškozené místo obruste brusným papírem v okruhu 5-7 cm po obvodu piercingu nebo prasklin.
  2. Odmastěte pomocí 9691 MANNOL Brake Cleaner. Pro dosažení nejlepších výsledků zdrsněte povrchy. Nechte zaschnout.
  3. Na vnitřní stranu otvoru nebo trhliny, která má být ošetřena, naneste síťpřiměřeně velké velikosti, která přesahuje okraje otvoru alespoň o 5 cm. U velkých otvorů se doporučuje aplikovat druhou vrstvu síťoviny, která navíc překrývá první vrstvu o 50 %. Na přední stranu přiložte fólii dodanou se sadou na ošetřovaný povrch. Lepení lze provádět za jakýchkoli teplotních a vlhkostních podmínek, optimální je však teplota +10 až +30 °C a vlhkost 50-60 %.
  4. Z dvojité stříkačky vytlačte požadované množství obou složek a dobře promíchejte. Poměr míchání je 1:1. Směs naneste na vnitřní stranu výztužné sítě po celé ošetřované ploše. Nanesenou vrstvu vyhlaďte hladítkem, dávejte pozor, abyste nevyvíjeli nadměrnou sílu, aby nedošlo k přimáčknutí směsi na přední stranu.
  5. Po 10 minutách odstraňte fólii z přední strany, nechte hmotu vytvrdnout a na ošetřený povrch naneste MANNOL Epoxy-Plastic 9904 jako přípravu na další nátěr.


Doba tuhnutí 4-6 minut po smíchání. 

Po 8-10 minutách je lepidlo již odolné vůči deformaci. 

Úplné vytvrzení trvá 20-30 minut v závislosti na okolní teplotě. 

Neaplikujte přípravek při teplotách pod 0 °C. Skladujte dobře uzavřené v původním obalu na chladném a suchém místě při teplotách +5 °C až +25 °C.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Řetězové sady za nejlepší ceny | Motořetězy.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. 
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

TOPlist