Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Další informace Přijmout vše Nastavení
Informace o objednávkách poskytujeme pouze elektronicky ZDE

Fulltextové vyhledávání

Doprava zdarma Poradenství
sportovní řetězová sada zapůjčení nýtovačky

Vyhledání podle moto

Vyhledání podle typu zboží

Na úvod » Oleje, mazání, kapaliny » Karburátory, vstřikování » Mannol - Čistič karburátorů - 400ml

Mannol - Čistič karburátorů - 400ml

Číslo výrobku:
MN9970
Naše cena s DPH:
96 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
79,33 Kč / ks
Cena v cizí měně:
3,93 Euro
Termín dodání:
skladem
96 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Mannol - Čistič karburátorů - 400ml

Carburetor Cleaner – vysoce účinný čistič karburátoru bez jeho demontáže. Rychle, pečlivě a efektivně čistí škrticí klapky, vzduchové tlumiče, difuzory, trysky a všechny ostatní dostupné vnitřní povrchy karburátorů i jejich vnější povrchy. Použitelné pro všechny dvou- nebo čtyřdobé benzínové motory s katalyzátorem nebo bez katalyzátoru.

Vlastnosti:

  • jedná se o směs vysoce účinných organických rozpouštědel
  • neobsahuje aceton
  • zcela rozpouští a odstraňuje všechny typické nečistoty karburátoru různého původu
  • neucpává součásti motoru umístěné za karburátorem: ventily, spalovací komoru atd.
  • stabilizuje volnoběžné otáčky, usnadňuje studený start, zlepšuje akceleraci motoru
  • optimalizuje provoz sacího systému čištěním a mazáním jeho pohyblivých částí
  • snižuje spotřebu paliva (až o 5 %) a toxicitu výfukových plynů

Použitelné pro čištění: motocyklových řetězů, rozvodových řetězů, dílů spojky, olejových čerpadel, ozubených kol, klikových hřídelí a dalších nelakovaných kovových součástí a částí motoru.

Aplikace: 

Vypněte motor a vyjměte vzduchový filtr. Musíte získat přímý přístup k plynu. Nastříkejte přípravek na všechny vnitřní povrchy karburátoru umístěné v přístupové oblasti a v případě potřeby i na vnější povrchy. Nechte je uschnout. Vraťte vzduchový filtr na původní místo. Je vhodné jej zároveň vyměnit. Zapněte motor a nechte ho běžet na střední otáčky a už se můžete rozjet. Motor můžete také nechat běžet 20 sekund na volnoběh při 2000 ot./min., aby se spálily zbylé nečistoty ve vstřikovacím systému.
Pokud to motor umožňuje, tj. dokáže udržovat stabilní otáčky při odpojeném sání vzduchu, pak lze čištění provádět při zapnutém motoru. Pokud to nefunguje, kontaktujte servisní středisko a zjistěte, jak to udělat. Někdy stačí vypnout měřič průtoku vzduchu. Při běžícím motoru se proces čištění výrazně zintenzivňuje. Zároveň nedovolte, aby se výrobek dostal na měřič průtoku vzduchu a lakované díly.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Řetězové sady za nejlepší ceny | Motořetězy.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. 
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

TOPlist