Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Další informace Přijmout vše Nastavení
Informace o objednávkách poskytujeme pouze elektronicky ZDE

Fulltextové vyhledávání

Doprava zdarma Poradenství
sportovní řetězová sada zapůjčení nýtovačky

Vyhledání podle moto

Vyhledání podle typu zboží

Na úvod » Motor » Písty, ojnice, ventily » Ojniční sada Hot Rods KTM 250 EXC rok 04-22

Ojniční sada Hot Rods KTM 250 EXC rok 04-22

Číslo výrobku:
HR 8669 175785
Naše cena s DPH:
2.479 Kč / sada
Naše cena bez DPH:
2.048,65 Kč / sada
Cena v cizí měně:
102,74 Euro
Termín dodání:
skladem
2.479 Kč / sada
sada

Popis výrobku

Ojniční sada Hot Rods KTM 250 EXC rok 04-22

Ojniční sada extrémně vysoké kvality od amerického výrobce HotRods.
Sada obsahuje ojnici, spodní ojniční čep, spodní ojniční ložisko, příložky a pro 2taktní motocykly i horní ojniční ložisko, tedy kompletní díly pro okamžité použití.

Ojnice HotRods mají dvojitě honované dosedací plochy pro jehlová ložiska za účelem dosažení dokonalé hladkosti a přesnosti povrchu pro perfektní výkon, prodlouženou životnost a maximální spolehlivost při vysokých otáčkách. Ve spojení se speciálně upravenými klecemi ložisek jsou dokonalou volbou pro závodní použití.
Dvojité kování těla ojnice zdokonaluje směr vláken materiálu, zajišťuje stabilní rozměrovou stálost a konzistenci a vyšší pevnost i při vysokém zatížení.
Dále mají upravené mazání jak horního pístního čepu, tak i spodního ojničního čepu, u kterého je díky speciálně upravenému bočnímu vlnitému vyříznutí zdokonalené mazání pro zabránění deformace.
Použité čepy jsou vyráběny ze za tepla válcované speciální oceli ASTM4415.
Zaručen bezpečný a dlouhodobý provoz i při použití v závodních podmínkách.

Sortiment zahrnuje 2taktní, 4taktní i víceválcové motocykly, čtyřkolky (ATV/Quad), sněžné skútry, vodní skútry a další aplikace.

Ojnice a klikové hřídele této značky jsou vyráběny jako dokonalejší náhrada za originální díl - použité materiály, technologie, výrobní tolerance a životnost přesahují úroveň originálního dílu - jedná se o "Heavy-Duty OEM Replacement".

Náhradu za orig. číslo: 54830015244

Garance ceny

GARANCE NEJLEPŠÍ CENY
Na toto zboží garantujeme nejlepší cenu. Znamená to, že daný výrobek vždy koupíte nejlépe u nás!!!
V případě, že nám přesto doložíte seriozní nabídku legální konkurence s lepšími cenami, jsme připraveni se jí minimálně vyrovnat. Do srovnání ceny vždy zakalkulujte náklady na dopravu a případné dárky od nás.
 
S požadavkem na nejlepší cenu nás můžete kontaktovat pomocí formuláře "odeslat dotaz" (v detailu u každé položky zboží) nebo na e-mailové adrese info@motoretezy.cz nebo na tel. čísle: 734 316 688.

Příjemný nákup za bezkonkurenční ceny přeje

tým Motořetezy.cz

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Řetězové sady za nejlepší ceny | Motořetězy.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. 
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

TOPlist