Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Další informace Přijmout vše Nastavení
Informace o objednávkách poskytujeme pouze elektronicky ZDE

Fulltextové vyhledávání

Doprava zdarma Poradenství
sportovní řetězová sada zapůjčení nýtovačky

Vyhledání podle moto

Vyhledání podle typu zboží

Na úvod » Vyhledávání podle moto » Písty, ojnice, ventily » Pístní sada Vertex A (87,96mm) KTM 350 EXC-F rok 20-22

Pístní sada Vertex A (87,96mm) KTM 350 EXC-F rok 20-22

Číslo výrobku:
24098A 175921
Naše cena s DPH:
4.050 Kč / sada
Naše cena bez DPH:
3.346,92 Kč / sada
Cena v cizí měně:
164,91 Euro
Termín dodání:
skladem
4.050 Kč / sada
sada

Popis výrobku

Pístní sada Vertex A (87,96mm) KTM 350 EXC-F rok 20-22

Písty Vertex jsou vysoce technicky inovativní a vysoce kvalitní písty vyráběné ze speciálního materiálu a obráběné z jednoho kusu na nejmodernějších CNC strojích v Itálii.

- rozměr pístu = 87,96mm
- komprese =standard (Replica)
- povrchová úprava = molybden / teflon
- varianta pístu = kovaný píst

Vždy jsou dodávány jako pístní sada, tedy včetně pístních kroužků, čepů a pojistných kroužků té nejvyšší kvality.

Tento píst nahrazuje originální díl (OEM Replacement):
KTM 79230207100
KTM 77230030000
KTM 79230232000
KTM 79230274000

Všechny písty jsou tepelně zušlechťovány T5 nebo T6 kalením a popouštěním, a jsou opatřeny speciální povrchovou úpravou Molybden-Bisulfid.
2-taktní písty jsou výhradně lité písty (nejsou kované) - vyrobené z speciální hliníkové slitiny s obsahem samomazného křemíku (obsah 18%), který zajišťuje snížení tření mezi pístem a válcem pro zvýšení životnosti pístu i při závodním použití a odlehčení pístu při zachování potřebné pevnosti.
4-taktní písty jsou výhradně kované písty se zdokonalenou pevností a životností.

Písty ve variantě RACE jsou dostupné jen pro některé modely a značky motocyklů a jejich konstrukce byla zdokonalena vývojovým oddělením značky Vertex za účelem dosažení kvalitnějšího pístu, zvýšené komprese, nižší hmotnosti a vyššího výkonu.
Písty ve variantě PRO jsou kované písty se speciálním hliníko-křemičiným legováním, jejich konstrukce je speciálně upravena pro závodní použití a odlehčena (extra lehké písty), jsou vybaveny chromovanými pístními kroužky a extra odlehčeným čepem s dvojitým konusem.

Značka VERTEX je výrobcem komponentů motoru nejvyšší světové úrovně od roku 1953. Sortiment zahrnuje komponenty pro motocykly, motokáry, skútry, vodní skútry, lodě, sněžné skútry, zahradní techniku, užitková vozidla, kompresory.
Ve výrobě jsou používány nejmodernější technologie, jakostní výrobní normy a systémy řízení výrobních procesů. Od roku 1996 je Vertex dodavatelem do prvovýroby značky KTM! Výrobky značky Vertex jsou používány v prvovýrobě i dalších značek (Beta, Gas-Gas, Husqvarna, Sherco, Moto TM a další) a také závodními týmy nejvyšší světové úrovně (Kawasaki Pro Circuit, Honda HRC Racing, Yamaha Factory, Beta Factory, Moto3).

Garance ceny

GARANCE NEJLEPŠÍ CENY
Na toto zboží garantujeme nejlepší cenu. Znamená to, že daný výrobek vždy koupíte nejlépe u nás!!!
V případě, že nám přesto doložíte seriozní nabídku legální konkurence s lepšími cenami, jsme připraveni se jí minimálně vyrovnat. Do srovnání ceny vždy zakalkulujte náklady na dopravu a případné dárky od nás.
 
S požadavkem na nejlepší cenu nás můžete kontaktovat pomocí formuláře "odeslat dotaz" (v detailu u každé položky zboží) nebo na e-mailové adrese info@motoretezy.cz nebo na tel. čísle: 734 316 688.

Příjemný nákup za bezkonkurenční ceny přeje

tým Motořetezy.cz

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Řetězové sady za nejlepší ceny | Motořetězy.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. 
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

TOPlist